Bijna tien jaar specialist in tegels en afbouwmaterialen

Tegelgalerij Den Dunnen in Werkendam is een groothandel in vloer- en wandtegels en afbouwmaterialen, maar verkoopt ook aan particulieren. Dat is voor u als klant extra aantrekkelijk. 
 
Het is een beetje feest bij Wendy en Pascal Den Dunnen, want later in 2014 bestaat het bedrijf tien jaar. Begonnen in een kleiner pand in de Bruine Kilhaven in Werkendam. Tegelgalerij Den Dunnen groeide snel omdat men kwaliteit levert voor een scherpe prijs en bovendien alle stijlen in hun showroom heeft. Pascal den Dunnen: “Wij kunnen leveren voor scherpe prijzen omdat wij zelf ook rechtstreeks importeren.” Na de verhuizing naar industrieterrein Bandijk kon Tegelgalerij Den Dunnen zich uitleven. Het werd aan de Calandstraat een verdubbeling van de ruimte die men aan de Vierlinghstraat had.
 

De mooiste wand- en vloertegels in de regio

Bij Tegelgalerij Den Dunnen vind je het allemaal. Een opmerkelijk mooie collectie wand- en vloertegels. Kwaliteit voor elke portemonnee. Specialisten op hun vakgebied. Vakbekwame medewerkers en een service die heel ver gaat. Daar komt de gemakkelijke bereikbaarheid en ruime gratis parkeergelegenheid bij. Dit alles op een steenworp afstand van onder meer Gorinchem.
 
“Wij zijn ook groothandel in bouwmaterialen maar verkopen vanuit het magazijn eveneens aan particulieren. Wij hebben dus alle lijm, tegelstrips en voegmiddelen op voorraad. Dat geldt ook voor op kleur gemaakte sierpleisters en muurverven.” Tegelgalerij Den Dunnen verkoopt uitsluitend professionele merken waar de handige klusjesman thuis ook fantastisch mee kan werken. Prijstechnisch zit Tegelgalerij Den Dunnen vanwege de lage overhead op een serviceniveau dat je vrijwel nergens aantreft. 
 

Service

Naast de service die wij u bieden in onze showroom waarbij wij u een compleet totaal pakket kunnen aanbieden kunnen wij u buitenhuis de volgende service verlenen:
 
Controle meting bij u thuis
De levering van de materialen (vanaf €.500,- verkoop) 
Het betegelen van vloer en/of wand
Het leggen en installeren van vloerverwarming
Het maken van Stucwerk 
Het slopen van oude badkamer- of woonkamer vloer

Unieke collectie

In de showroom een grote keuze aan wand- en vloertegels van met name grote Spaanse en Italiaanse merken als Emil Ceramica, Metropol, Cotto d’este Kronos en Atlas Concorde. Veel keuze is er bij Tegelgalerij Den Dunnen in handgemaakte tegels van Castello de Portugal, de Tegel b.v en het ultra dunne materiaal Techlam. 
 
“Bij ons zit achter elke tegelcollectie een verhaal.” 
 

Bij Tegelgalerij Den Dunnen is bijna alles mogelijk. Men neemt kleine verbouwingen en het maken van complete badkamers volledig aan. “Eén aanspreekpunt voor het hele karwei.” In 2009 is Tegelgalerij Wateringen, nabij Den Haag, geopend. “Die schaalvergroting heeft grote voordelen voor onze klanten.”